Yksilövalmennus

Yksilövalmennuksen päätavoite on tehdä sinusta vahvempi sekä fyysisesti että henkisesti. Valmennuksessa opit kuuntelemaan kehoasi, haastamaan itseäsi kun on sen aika ja lepäämään kun tarve vaatii. Yksilövalmennus on sataprosenttisen asiakaslähtöistä valmennusta. 

Valmennuksen kuukausihinta määräytyy mahdollisten valmennustapaamisten määrän mukaan. Ilman valmentajatapaamisia valmennus tapahtuu etänä.

Valmennus sopii erinomaisesti niin tavoitteelliselle treenaajalle kuin myös elämäntapamuutokseen. 


  • Henkilökohtaisesti räätälöity kokonaisuus
  • Treenien ohjelmointi
  • Ravintovalmennus
  • Train Heroic -treenisovellus: treeniohjelmat, opastusvideot ja treenipäiväkirja
  • Valmentajan jatkuva tuki


MIKSI HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS?

Henkilökohtaisessa valmennuksessa opit treenaamaan oikein ja tuloksekkaasti. Valmennuksessa opit myös varmasti oikeat ja turvalliset suoritustekniikat. Vahvempi ja suorituskykeisempi vartalo auttaa kompensoimaan yksitoikkoisista työasennoista johtuvia kiputiloja sekä toispuoleista lihasvoimaa. Valmennuksessa saat varmasti uusia näkökulmia treenaamiseen ja opit erottamaan tärkeät ja turhat asiat toisistaan.

Syömällä järkevästi voit myös laittaa stopin jatkuvalle diettaamiselle ja painon jojoilulle. Oppimalla perusasiat kykenet ylläpitämään terveen painosi ja lisäämään energiaa päivääsi. Opit syömään tavalla joka joustaa arkesi mukaan sekä tavalla joka vapauttaa aikaa ja purkaa stressiä. Huomaat, ettei ole yhtä tapaa syödä oikein, vaan on useita tapoja sisällyttää joustava ateriarytmi omaan arkeesi. Opit myös ettei painonpudotus tai lihasmassan kasvatus ole oikeasti mitään rakettitiedettä ja koet hallitsevasi itse tämän muutoksen.    

HENKILÖKOHTAINEN VALMENTAJA

Valitse itsellesi henkilökohtaiseksi valmentajaksi joko Matias, Jesse tai Krista. Oli valmentajasi kuka tahansa, on sinulla aina koko Paunan tiimi tukenasi.

Henkilökohtainen valmentaja on lopulta se tyyppi, joka on vastuussa juuri sinun kehityksestäsi. Tästä syystä valmentajan kanssa kommunikointi ja yhteydenpito ovat Paunalla tärkeitä arvoja. Meille on tärkeää, että voit olla aina oma itsesi ja annat meidän auttaa sinua juuri sinulle parhaalla tavalla.


Hinnasto

Yksilövalmennuksen perushinta sisältää treenien ohjelmoinnin, ravintovalmennuksen, treenisovelluksen käytön sekä viikoittaisen valmentajan seurannan sähköpostitse tai puhelimen välityksellä.

Valmentajatapaamisia eli PT-tunteja ostettavissa valmennuspakettiin 79 euron kappalehintaan. 

Valmennuspaketit ovat määräaikaisia ja laskutus tapahtuu kuukausittain. 

Yksilövalmennus

129 €/kk

Valmentajatapaamiset

Valmentajatapaaminen eli PT-tunti on kestoltaan 60 minuuttia.

Valmentajatapaamiset ovat hinnaltaan 79 €/tunti. 

MITEN LÄHTEÄ LIIKKEELLE?

Mahtavaa, että olet kiinnostunut henkilökohtaisesta valmennuksesta! Voit ottaa meihin yhteyttä täyttämällä alla olevan taustatietolomakkeen. Voit myös lähettää meille sähköpostia: info@valmennuskeskuspauna.fi

Lomakkeen täyttämisen jälkeen Paunan valmentaja on yhteydessä sinuun. 

Ennen valmennuksen aloitusta me Paunalla myös toivomme, että voisimme järjestää alkutapaamisen joko livenä Paunalla, tai etäyhteyden välityksellä. Alkutapaamisessa voimme vielä tarkemmin kartoittaa valmennuksen tarvettasi, sekä saisit mahdollisuuden nähdä ja kuulla millaisia asioita valmennus sinun kohdallasi tarjoaisi.

Lomakkeen täyttäminen tai alkutapaaminen ei vielä velvoita valmennussuhteeseen. Käsittelemme asiakastietoja ja muita henkilötietoja luottamuksellisesti.


TAUSTATIETOLOMAKE