Yksilövalmennus

Yksilövalmennuksen päätavoite on tehdä sinusta vahvempi sekä fyysisesti että henkisesti. Valmennuksessa opit kuuntelemaan kehoasi, haastamaan itseäsi kun on sen aika ja lepäämään kun tarve vaatii. Yksilövalmennus on sataprosenttisen asiakaslähtöistä valmennusta. 

Valmennuksen kuukausihinta määräytyy mahdollisten valmennustapaamisten määrän mukaan. Ilman valmentajatapaamisia valmennus tapahtuu etänä.

Valmennus sopii erinomaisesti niin tavoitteelliselle treenaajalle kuin myös elämäntapamuutokseen. 


  • Henkilökohtaisesti räätälöity kokonaisuus
  • Treenien ohjelmointi
  • Ravintovalmennus
  • Train Heroic -treenisovellus: treeniohjelmat, opastusvideot ja treenipäiväkirja
  • Valmentajan jatkuva tuki

Alk. 99 €/kk


MIKSI HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS?

Henkilökohtaisessa valmennuksessa opit treenaamaan oikein ja tuloksekkaasti. Valmennuksessa opit myös varmasti oikeat ja turvalliset suoritustekniikat. Vahvempi ja suorituskykeisempi vartalo auttaa kompensoimaan yksitoikkoisista työasennoista johtuvia kiputiloja sekä toispuoleista lihasvoimaa. Valmennuksessa saat varmasti uusia näkökulmia treenaamiseen ja opit erottamaan tärkeät ja turhat asiat toisistaan.

Syömällä järkevästi voit myös laittaa stopin jatkuvalle diettaamiselle ja painon jojoilulle. Oppimalla perusasiat kykenet ylläpitämään terveen painosi ja lisäämään energiaa päivääsi. Opit syömään tavalla joka joustaa arkesi mukaan sekä tavalla joka vapauttaa aikaa ja purkaa stressiä. Huomaat, ettei ole yhtä tapaa syödä oikein, vaan on useita tapoja sisällyttää joustava ateriarytmi omaan arkeesi. Opit myös ettei painonpudotus tai lihasmassan kasvatus ole oikeasti mitään rakettitiedettä ja koet hallitsevasi itse tämän muutoksen.    

HENKILÖKOHTAINEN VALMENTAJA

Valitse itsellesi henkilökohtaiseksi valmentajaksi joko Matias, Jesse tai Krista. Oli valmentajasi kuka tahansa, on sinulla aina koko Paunan tiimi tukenasi.

Henkilökohtainen valmentaja on lopulta se tyyppi, joka on vastuussa juuri sinun kehityksestäsi. Tästä syystä valmentajan kanssa kommunikointi ja yhteydenpito ovat Paunalla tärkeitä arvoja. Meille on tärkeää, että voit olla aina oma itsesi ja annat meidän auttaa sinua juuri sinulle parhaalla tavalla.


Hinnasto

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %)

Valmennuspaketit

Valmennuspaketti sisältää treenien ohjelmoinnin, ravintovalmennuksen, treenisovelluksen käytön, valmentajan tuen ja kehityksen seurannan.

Valmentajatapaamisia eli PT-tunteja ostettavissa valmennuspakettiin 79 euron kappalehintaan. Ilman valmentajatapaamisia valmennus tapahtuu etänä.

Valmennuspaketit ovat määräaikaisia ja laskutus tapahtuu kuukausittain. 

3 KK - yksilövalmennus

129 €/kk

6 KK - yksilövalmennus

119 €/kk

12 KK - yksilövalmennus

99 €/kk

Salikortti Paunalle

Paunalle ei ole mahdollista hankkia pelkkää salikorttia, mutta aktiivisen valmennuksen aikana treenaat paunalla 19€ kuukausihinnalla niin kauan kuin valmennuksesi on voimassa. 

19 €/kk

Valmentajatapaamiset

Valmentajatapaaminen eli PT-tunti on kestoltaan 60 minuuttia.

Valmentajatapaamiset ovat hinnaltaan 79 €/tunti. 

MITEN LÄHTEÄ LIIKKEELLE?

Mahtavaa, että olet kiinnostunut henkilökohtaisesta valmennuksesta! Voit ottaa meihin yhteyttä täyttämällä alla olevan taustatietolomakkeen. Voit myös lähettää meille sähköpostia: info@valmennuskeskuspauna.fi

Lomakkeen täyttämisen jälkeen Paunan valmentaja on yhteydessä sinuun.

Lomakkeen täyttäminen ei vielä velvoita valmennussuhteeseen. Käsittelemme asiakastietoja ja muita henkilötietoja luottamuksellisesti. Tätä kautta voimme varata myös veloituksettoman valmennuskartoituksen Paunalle, tai etänä verkon välityksellä.


TAUSTATIETOLOMAKE