Voimanosto

Voimanosto -verkkovalmennus on tarkoitettu erityisesti voimanostoharjoittelusta kiinnostuneille ja lajin parissa kilpailemisesta haaveileville treenaajille. Voimanosto -verkkovalmennuksessa treenit on suunniteltu voimanoston lajinostojen (kyykky, penkki, maastaveto) ympärille, minkä lisäksi valmennuksessa huomioidaan myös lihaskasvun tarpeita lajin kannalta tärkeille tukilihaksille. Valmennuksessa pääset kehittämään osaamistasi voimanoston perusliikkeissä sekä opit paljon uusia treenitapoja ja erikoistekniikoita. Kolmen viikon välein vaihtuvat ohjelmat pitävät mielenkiintoa yllä ja varmistavat kehityksen kuntosalin puolella. Valmennuksen harjoitusohjelmat on suunniteltu Suomen voimanostoliiton raakavoimanostoa silmälläpitäen, eli ilman varusteita ja kansainvälisen IPF -säännöstön mukaisesti.

Valmennuksen kesto on 12 viikkoa. 

SEURAAVA VOIMANOSTOVALMENNUKSEN ALOITUS 24.05.2021!

Voimanosto-verkkovalmennuksen vastuuvalmentajana toimii Matias Nikula.


Mitä valmennus sisältää?

  • Kesto 12 viikkoa, neljä eri ohjelmaa kuntosalille

  • Treenien ohjelmointi (treenit video-ohjeistuksilla puhelinsovellukseen)
  • Treenipäiväkirja puhelinsovelluksessa
  • Valmentajan jatkuva tuki ja valmennettavien oma yhteisö (Discord-sovellus)
  • Monipuoliset treenit kuntosalilla 3-4x viikossa oman aikataulun mukaan.

Kenelle valmennus sopii?

Valmennus sopii lähtökohtaisesti kaikille aktiivisille treenaajille, jotka ovat kiinnostuneita voimanoston lajinomaisesta harjoittelusta ja voimanostoliikkeiden priorisoinnista. Valmennus vaatii motivaatiota kehittyä voimanoston lajinostoissa sekä halua oppia uusia asioita perinteisten harjoitusmallien ulkopuolelta. Valmennus vaatii hieman aikaisempaa harjoittelutaustaa ja voimanoston perusliikkeiden jonkinasteista osaamista. Jos et ole ikinä treenannut kuntosalilla tai tehnyt esimerkiksi vapaata kyykkyä suosittelemme aloittamaan kuntosalitreenin peruskurssi -valmennuksesta.  


Missä voit treenata?

Verkkovalmennus ei sido sinua mihinkään tiettyyn kuntosaliin. Treenit voit siis suorittaa omalla kotisalillasi kuten tähänkin asti. Harjoituspaikalle on kuitenkin tiettyjä vähimmäisvaatimuksia, jotta ohjelmien suorittaminen on mahdollista. Harjoituspaikastasi tulisi siis löytyä jonkinlainen voimaräkki tai teline levytangolle, levytanko, levypainoja, käsipainoja, ylätalja, alatalja sekä selkänojallinen säädettävä penkki.
Jos treenipuitteesi mietityttävät voit tiedustella asiaa suoraan valmentajalta tämän sivun alalaidan yhteydenottolomakkeen kautta. 


Millaisia treenejä pääset tekemään?

Ohjelmointi on suunniteltu siten, että viikossa salitreenejä kertyy mahdollisuuksien mukaan 3-4 kappaletta. Yksittäinen treeniohjelma kestää kolme viikkoa ja 12 viikon valmennuksen aikana käydään läpi yhteensä neljä erilaista treeniohjelmaa voimaa sekä lihaskasvua painottaen. Ohjelman tavoitteena on erityisesti voimanoston kisanostojen kehittäminen. Treenit rakentuvat siten, että ohjelmasta riippuen teet viikon aikana kolmesta neljään koko kropan treeniä tai kaksi erilaista yläkropan treeniä ja kaksi erilaista alakropan treeniä. Jos pääset treenaamaan vain kolmesti viikossa niin valmentaja ohjeistaa sinua erikseen treenien järjestämisessä oman tavoitteesi mukaisesti.

Harjoittelua helpottamaan kaikki valmennusasiakkaat saavat käyttöönsä mobiilisovelluksen, joka toimii samalla myös treenipäiväkirjana. Sovelluksen kautta kaikki treeniliikkeet sisältävät myös video-ohjeistukset ja tarkemmat tiedot esimerkiksi lepotauoista, temmosta ja mahdollisista erikoistekniikoista. Jos ohjelmassa on liikkeitä joita et voi suorittaa valmentaja antaa sinulle korvaavia liikkeitä.

Jos haluat lisäksi myös tehokasta treeniä edistämään rasvanpolttoa sekä kasvattamaan yleiskuntoa sopii tämän valmennuksen rinnalle tehtäväksi myös HIIT-verkkovalmennus.

Esimerkki sovellusnäkymästä (liikkeet ja ohjeistukset eivät liity tähän valmennukseen).


Ravintovalmennus

Ravintovalmennus on aina henkilökohtainen prosessi johon liittyy vahvasti yksilön historian, mieltymysten, elämäntilanteen ja kokonaisuuden tunteminen. Tästä syystä verkkovalmennukset eivät sisällä valmiita ruokavaliopohjia tietyillä grammoilla tai kaloreilla. Ravitsemuksesta kuitenkin voi ja kannattaa kysyä valmentajalta valmennuksen aikana! Valmennusryhmän omat viikoittaiset Q&A (kysymyksiä ja vastauksia) -tuokiot ovat esimerkiksi erinomaisia paikkoja saada vastauksia polttaviin ravintoaiheisiin kysymyksiin. 

Jos ravintovalmennus on asia johon haluat selkeästi panostaa, kannattaa kysyä mahdollisuudesta hankkia henkilökohtainen ravintovalmennus verkkovalmennuksen ajaksi. Verkkovalmennusasiakkaana saat ravintovalmennuksen -50% hinnalla normaalista hinnasta. Lisätietoja tästä saat lähettämällä viestiä suoraan valmentajalle tämän sivun alalaidan yhteydenottolomakkeella.


Valmennuksen hankkiminen

Verkkovalmennuksen voit hankkia suoraan verkkokaupasta. Jos hankit valmennuksen ennen aloitusta (24.5) saat heti käyttöösi valmistavan treeniohjelman, joka keskittyy kehon puolierojen tasaamiseen ja tärkeimpien tukilihasten vahvistamiseen.

Ostotapahtuman jälkeen saat vahvistusviestin sähköpostitse. Tämän jälkeen saat vielä erillisen viestin jossa käydään läpi valmennuksen aloitukseen liittyviä käytännön asioita.
Verkkokaupan kautta ostettaessa voit maksaa ostoksesi kerralla turvatulla pankkisiirrolla, mobilepayllä, paypalilla tai joustavalla osamaksulla.

Kysymyksiä Voimanosto-valmennukseen liittyen?

Lähetä viesti alla olevalla lomakkeella niin Matias palaa asiaan mahdollisimman pian!