Vahva Nainen

Vahva Nainen on naisille suunnattu yleisohjelmointi, jonka keskiössä on kehittävä kuntosaliharjoittelu. Vahva Nainen -treenit on suunniteltu kehittävien perusliikkeiden ympärille, minkä lisäksi painotus on erityisesti reisien lihaksissa sekä pakaroissa. Valmennuksessa pääset kehittämään osaamistasi perusliikkeissä sekä opit paljon uusia treenitapoja ja erikoistekniikoita. Kuukausittain vaihtuvat ohjelmat pitävät mielenkiintoa yllä ja varmistavat kehityksen kuntosalin puolella.

Mitä valmennus sisältää?

  • Kesto 12 viikkoa, neljä eri ohjelmaa kuntosalille

  • Treenien ohjelmointi (treenit video-ohjeistuksilla puhelinsovellukseen)
  • Treenipäiväkirja puhelinsovelluksessa
  • Valmentajan jatkuva tuki ja valmennettavien oma yhteisö (Discord-sovellus)
  • Monipuoliset treenit kuntosalilla 3-5x viikossa oman aikataulun mukaan.

Kenelle valmennus sopii?

Yhteisön jäsenyys sopii kaikille niille, jotka kaipaavat vaihtelua treeneihinsä, apua ruokavalion järkeilyssä oman tavoitteen mukaiseksi sekä niille jotka haluava olla viikoittaisessa yhteydessä valmentajiin ja mahdollisuuden kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä treenaamiseen ja ravitsemukseen liittyen. Yhteisö sopii niille, jotka arvostavat yhteisöllisyyttä ja haluavat kehittyä harjoittelussaan kuukaudesta ja vuodesta toiseen.  


Missä voit treenata?

Verkkovalmennus ei sido sinua mihinkään tiettyyn kuntosaliin. Treenit voit siis suorittaa omalla kotisalillasi kuten tähänkin asti. Harjoituspaikalle on kuitenkin tiettyjä vähimmäisvaatimuksia, jotta ohjelmien suorittaminen on mahdollista. Harjoituspaikastasi tulisi siis löytyä jonkinlainen voimaräkki tai teline levytangolle, levytanko, levypainoja, käsipainoja, ylätalja, alatalja sekä selkänojallinen säädettävä penkki.
Jos treenipuitteesi mietityttävät, voit tiedustella asiaa suoraan valmentajalta tämän sivun alalaidan yhteydenottolomakkeen kautta.


Millaisia treenejä pääset tekemään?

Ohjelmointi on suunniteltu siten, että viikossa salitreenejä kertyy mahdollisuuksien mukaan 3-5 kappaletta. Yksittäinen treeniohjelma kestää kolme viikkoa ja 12 viikon valmennuksen aikana käydään läpi yhteensä neljä erilaista treeniohjelmaa vuoroin voimaa sekä lihaskasvua painottaen. Ohjelman tavoitteena on priorisoida varsinkin reisiä sekä pakaroita, mutta perusliikkeiden kautta voimaa ja lihasta kertyy varmasti koko kroppaan. Treenit rakentuvat siten, että viikon aikana teet kaksi erilaista alakroppatreeniä ja kaksi erilaista yläkroppatreeniä. Tämän lisäksi mahdollisuus yhteen eristävään pakaratreeniin. Jos pääset treenaamaan vain kolmesti viikossa niin valmentaja auttaa sinua rakentamaan treeniviikon järjestyksen juuri sinun tavoitteesi mukaiseksi.

Harjoittelua helpottamaan kaikki valmennusasiakkaat saavat käyttöönsä mobiilisovelluksen, joka toimii samalla myös treenipäiväkirjana. Sovelluksen kautta kaikki treeniliikkeet sisältävät myös video-ohjeistukset ja tarkemmat tiedot esimerkiksi lepotauoista, temmosta ja mahdollisista erikoistekniikoista. Jos ohjelmassa on liikkeitä joita et voi suorittaa valmentaja antaa sinulle korvaavia liikkeitä.

Jos haluat lisäksi myös tehokasta treeniä edistämään rasvanpolttoa sekä kasvattamaan yleiskuntoa sopii tämän valmennuksen rinnalle tehtäväksi myös HIIT-verkkovalmennus.

Esimerkki sovellusnäkymästä (liikkeet ja ohjeistukset eivät liity tähän valmennukseen).


Ravintovalmennus

Ravintovalmennus on aina henkilökohtainen prosessi, johon liittyy vahvasti yksilön historian, mieltymysten, elämäntilanteen ja kokonaisuuden tunteminen. Tästä syystä verkkovalmennukset eivät sisällä valmiita ruokavaliopohjia tietyillä grammoilla tai kaloreilla. Ravitsemuksesta kuitenkin voi ja kannattaa kysyä valmentajalta valmennuksen aikana! Valmennusryhmän omat viikottaiset Q&A (kysymyksiä ja vastauksia) -tuokiot ovat esimerkiksi erinomaisia paikkoja saada vastauksia polttaviin ravintoaiheisiin kysymyksiin. 

Jos ravintovalmennus on asia johon haluat selkeästi panostaa, kannattaa kysyä mahdollisuudesta hankkia henkilökohtainen ravintovalmennus verkkovalmennuksen ajaksi. Verkkovalmennusasiakkaana saat ravintovalmennuksen -50% hinnalla normaalista hinnasta. Lisätietoja tästä saat lähettämällä viestiä suoraan valmentajalle tämän sivun alalaidan yhteydenottolomakkeella.


Valmennuksen hankkiminen

Verkkovalmennuksen voit hankkia suoraan verkkokaupasta. Jos hankit valmennuksen ennen aloitusta (24.5) saat heti käyttöösi valmistavan treeniohjelman, joka keskittyy kehon puolierojen tasaamiseen ja tärkeimpien tukilihasten vahvistamiseen.

Ostotapahtuman jälkeen saat vahvistusviestin sähköpostitse. Tämän jälkeen saat vielä erillisen viestin, jossa käydään läpi valmennuksen aloitukseen liittyviä käytännön asioita.
Verkkokaupan kautta ostettaessa voit maksaa ostoksesi kerralla turvatulla pankkisiirrolla, mobilepayllä, paypalilla tai joustavalla osamaksulla.


Kysymyksiä Vahva Nainen -valmennukseen liittyen?

Lähetä viesti alla olevalla lomakkeella niin Krista palaa asiaan mahdollisimman pian!