Pienryhmävalmennukset

Pauna tarjoaa Marraskuun alusta alkaen kolmea erilaista pienryhmävalmennusta. Tarjolla on voimanostoon painottuva pienryhmä sekä naisille, että miehille suunnatut Vahva Nainen, ja Vahva Mies -valmennukset. 
Pienryhmävalmennukset starttaavat Paunan täysin uusissa tiloissa maanantaina 8.11 ja tiistaina 9.11


Paunan pienryhmävalmennukset sisältävät:

 • Kolmen viikon välein vaihtuvat treeniohjelmat (yhteensä 2 eri ohjelmaa) - valmennusten kesto 6 viikkoa
 • Erittäin motivoiva ja helppokäyttöinen treenisovellus kattavilla video-ohjeistuksilla
 • Viikottaiset pienryhmätreenit (yhteensä 6 kappaletta)
 • Ryhmäläisten oma yhteisö ja yhteys valmentajaan puhelinsovelluksella
 • Henkilökohtainen ravintosuunnitelma 6 viikon jaksolle

Aikataulu

Kaikki pienryhmävalmennukset alkavat viikolla 45 ja päättyvät viikolla 50 (viikko ennen joulua).

Vahva Mies - maanantaisin klo 17-18
Vahva Nainen - maanantaisin klo 18.30-19.30
Voimanosto - tiistaisin klo 18-19


Voimanosto

 • Etusijalla tavoitteellinen voimanosto
 • Lajinostojen (kyykky / penkki / maastaveto) kehittäminen korkealle tasolle
 • Treenit 3-4 x viikossa
 • Treenijako: Kaksi erilaista yläkropan treeniä ja kaksi erilaista alakropan treeniä valmistavassa ohjelmassa ja 3-4 erilaista koko kropan treeniä voimanostoliikkeisiin painottavassa jaksossa.

Voimanosto-pienryhmävalmennus on suunniteltu tavoitteellinen voimanosto etusijalla. Valmennus on tarkoitettu niille, joita kiinnostaa nimenomaan voimanoston lajinostojen (kyykky / penkki / maastaveto) kehittäminen mahdollisimman korkealle tasolle. Ryhmässä annetaan myös neuvoja ja ohjeita kilpailemisesta kiinnostuneille, mutta kilpailutavoite ei ole välttämätöntä. Valmennukseen voit tulla vain tullaksesi vahvemmaksi yleisellä tasolla perusliikkeissä.

Ohjelmoinnissa vaihtelevat puhtaasti maksimivoimaa kehittävät jakso, sekä enemmän lajinomaista lihaskasvua tavoittelevat ohjelmat. Treenejä pääset tekemään 4 x viikossa, mutta mahdollisuus on muokata treenit myös 3 x viikossa tehtäviksi valmentajan avustuksella. Valmentaja tarvittaessa myös muokkaa treenejä yksilötasolla vastaamaan jokaisen ryhmäläisen henkilökohtaista tarvetta. 

Voimanosto-pienryhmävalmennus ei vaadi aikaisempaa kokemusta voimanostoharjoittelusta, mutta levytankoliikkeiden tulisi olla jollain tasolla tuttuja. Valmennuksen aikana jokainen ryhmäläinen oppii varmasti tehostamaan nostotekniikoitaan ja löytää uusia liikevariaatioita kehittämään omia heikkouksiaan.

Valmennuksessa jokainen ryhmäläinen saa myös mahdollisuuden henkilökohtaiseen ravintovalmennukseen. Ravintovalmennuksen tavoite ja käytettävät työvälineet määräytyvät jokaisen ryhmäläisen kohdalla yksilöllisesti.

Vahva Nainen

 • Naisille suunniteltu valmennus
 • Liikevalinnat painottuvat enemmän alakropan lihaksistoon, sekä yläselän / hartioiden alueelle.
 • Treenit 3-4 x viikossa (ohjattu treeni 1x viikossa)
 • Treenijako: kaksi erilaista yläkropan treeniä ja kaksi erilaista alakropan treeniä molemmissa ohjelmissa.
 • Treenejä voidaan myös muokata enemmän alakroppapainotteisiksi (1 ylä ja 3 alakroppaa viikossa). 

Vahva Nainen -verkkovalmennus on suunniteltu naisille, jotka haluavat panostaa erityisesti reisien ja pakaroiden lihasmassaan. Jalkojen lihasmassaa priorisoidaan erityisesti liikevalinnoilla sekä yläkroppaan verrattuna hieman suuremmilla harjoitusmäärillä. Perusliikevalikoimaan kuuluvat esimerkiksi erilaiset kyykyn, maastavedon ja lantionnoston variaatiot. Lisäksi tavoite on lisätä voimaa myös yläkropan perusliikkeissä. Valmentajan johdolla voidaan tehdä pieniä painotuksia henkilökohtaiseen treeniohjelmaan.

Vahva Nainen -valmennuksessa salitreenejä on viikossa yhteensä 4, mutta valmentaja voi muokata ohjelmaa myös kolmesti viikossa tehtäväksi. Valmentaja tarvittaessa myös muokkaa treenejä yksilötasolla vastaamaan jokaisen ryhmäläisen suurimpia kehityskohteita. 

Vahva Nainen -valmennus ei vaadi vuosien salikokemusta, vaan pelkkä halu kehittyä ja oppia uusia asioita riittää! Valmennuksen aikana jokainen ryhmäläinen oppii myös varmasti uusia liikevariaatioita ja tapoja lähestyä kehittävää harjoittelua taustasta ja kokemuksesta riippumatta. 

Valmennuksessa jokainen ryhmäläinen saa myös mahdollisuuden henkilökohtaiseen ravintovalmennukseen. Ravintovalmennuksen tavoite ja käytettävät työvälineet määräytyvät jokaisen ryhmäläisen kohdalla yksilöllisesti. 


Vahva Mies

 • Miehille suunniteltu valmennus
 • Liikevalinnat painottuvat isoihin perusliikkeisiin, tavoitteena urheilullinen ja vahva kroppa.
 • Treenit 3-4 x viikossa (ohjattu treeni 1x viikossa)
 • Treenijako: kaksi erilaista yläkropan treeniä ja kaksi erilaista alakropan treeniä molemmissa ohjelmissa.

Vahva Mies -verkkovalmennus on suunniteltu miehille, jotka haluavat panostaa vahvaan ja urheilulliseen fysiikkaan. Priorisaatio on isoissa perusliikkeissä, minkä lisäksi voidaan yksilöllisesti priorisoida esimerkiksi käsivarsien ja olkapäiden lihasmassaa (muutokset tehdään valmentajan ohjauksella treeniohjelmaan).

Vahva Nainen -treeneissä alakropan liikkeet painottuvat enemmän reisien ja pakaroiden voimaan sekä lihasmassaan. Salitreenejä on viikossa yhteensä 4, mutta valmentaja voi muokata ohjelmaa myös kolmesti viikossa tehtäväksi. Valmentaja tarvittaessa myös muokkaa treenejä yksilötasolla vastaamaan jokaisen ryhmäläisen suurimpia kehityskohteita.

Vahva Mies valmennus ei vaadi vuosien salikokemusta, vaan pelkkä halu kehittyä ja oppia uusia asioita riittää! Valmennuksen aikana jokainen ryhmäläinen oppii myös varmasti uusia liikevariaatioita ja tapoja lähestyä kehittävää harjoittelua taustasta ja kokemuksesta riippumatta.

Valmennuksessa jokainen ryhmäläinen saa myös mahdollisuuden henkilökohtaiseen ravintovalmennukseen. Ravintovalmennuksen tavoite ja käytettävät työvälineet määräytyvät jokaisen ryhmäläisen kohdalla yksilöllisesti. 


Treenit Paunalla

Pienryhmävalmennuksen hintaan sisältyvät viikoittaiset treenikerrat valmennuskeskuksen tiloissa. Jos haluat sisällyttää kuntosalijäsenyyden Paunalle koko valmennuksen ajaksi, onnistuu se 69€ lisähintaan. Ilmoita tästä ostettuasi valmennuksen, jonka jälkeen perimme maksun erikseen. 


Hanki paikkasi valmennuksessa!

Pienryhmiin on vain rajattu määrä osallistumispaikkoja. Tällä varmistamme henkilökohtaisen ohjauksen kaikille ryhmäläisille, sekä varmistamme tilojen riittävyyden jokaiselle treenaajalle. Valmennuspaikan voit hankkia suoraan Paunan verkkokaupasta. 


Jos sinulle heräsi kysymyksiä valmennukseen liittyen, lähetä kysymys oheisella lomakkeella tai kysy suoraan sosiaalisessa mediassa @matiasnik tai @valmennuskeskuspauna ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian!