VOIMAA & LIHASTA
Pienryhmävalmennus

ryhmä alkaa keskiviikkona 18. toukokuuta

  • Kesto 6 viikkoa 
  • Valmennuksen ajankohta ke 18.5. - ke 22.6.2022
  • Treenit keskiviikkoisin klo 18:30-19:30
  • Loistava keino hakea uutta nousua kuntosaliharjoitteluun
  • Lisää voimaa sekä varmuutta omaan treenaamiseen
  • Kaksi kehittävää treeniohjelmaa henkilökohtaisilla muutoksilla
  • Motivoiva Train Heroic -treenisovellus käytössäsi koko valmennuksen ajan
  • Valmennukseen sisältyy myös henkilökohtainen ruokavalio (tavoitteena painonpudotus, ylläpito tai lihaskasvu)
  • Mahdollisuus hankkia jäsenyys paunalle valmennusryhmän ajaksi 40 euron lisähintaan.
  • Valmennuksen hinta 149 €


Paunan pienryhmävalmennus (max 6 hlö) on tavoitteelliselle harjoittelijalle luotu valmennus, jossa hypätään hieman pintaa syvemmälle erilaisten voimaharjoitustyylien ja kehittävän treenaamisen maailmaan. Ryhmän tavoitteena on selkeä kehitys omiin voimatasoihin sekä lihasmassan lisääminen ympäri kehoa. Treeneissä suositaan vapaita painoja ja nousujohteista treenaamista. Valmennuksen aikana saat takuuvarmasti tuloksia ja sinulle selviää, millä asioilla on oikeasti merkitystä kehittävässä voimaharjoittelussa.

Pienryhmän valmentajana toimii Matias Nikula.


Varmista paikkasi ryhmässä ja osta valmennus Paunan verkkokaupasta NYT!

Kenelle?

Voima pienryhmävalmennus on tarkoitettu tavoitteellisille treenaajille, sekä miehille että naisille, jotka haluavat kehitystä sekä voiman että lihasmassan suhteen. Penryhmävalmennus sopii erinomaisesti sellaisille henkilöille, jotka kokevat kehityksen salilla polkevan enemmän tai vähemmän paikallaan.

Pienryhmävalmennus ei vaadi vuosien treenikokemusta, mutta saliharjoittelun olisi hyvä olla perusliikkeiden osalta jollain tasolla tuttua.

Jos jokin asia ryhmän suhteen askarruttaa, lähetä meille viestiä.Yksilöllistä pienryhmävalmennusta

Vaikka kyseessä on pienryhmävalmennus, harjoittelua ohjataan siitä huolimatta yksilöiden tarpeet huomioiden. Harjoitusmäärät ohjataan osallistujien sekä harjoitushistorian että ajankäytön mukaan, minkä lisäksi liikevalikoimaa muutetaan tarvittaessa vastaamaan selkeästi henkilökohtaisia tarpeita. 

Myös ravinnon suhteen valmennus etenee täysin yksilöllisesti. Henkilökohtaisen alkukartoituksen jälkeen määritetyt askelmerkit asettavat suunnan ravitsemuksen suhteen ja tekevät valmennuksesta jokaisen kohdalla erilaisen kokonaisuuden.


Kannustava ja motivoiva ilmapiiri

Paunan valmennuksessa on hyvä fiilis. Miellyttävä ja motivoiva ilmapiiri mahdollistaa treenatessa itsensä voittamisen viikosta toiseen. 

Paunalla valmentaja varmistaa aina oikeat suoritustekniikat sekä rohkaisee ryhmäläisiä tekemään parhaan suorituksensa kerta toisensa jälkeen.

Kun ympäristö ja ilmapiiri ovat motivoivia, tekee se treenaamisesta hauskaa ja mielekästä mikä näkyy myös saavutetuissa tuloksissa.


Ohjelmat suoraan sovellukseen

Valmennukseen osallistuvat saavat käyttöönsä Paunan oman treenisovelluksen, jonne treenit ilmestyvät asianmukaisilla omilla ohjevideoilla. Treenit vaihtuvat säännöllisesti luoden nousujohteisen kokonaisuuden koko 6 viikon jaksolle. 

Ohjelmat painottavat sekä voimaa että toiminnallisen lihasmassan kehitystä. Tämä tarkoittaa sitä, että opit treenaamaan kovaa sekä uskallat käyttää sellaisia painoja, jotka mahdollistavat optimaalisen kehityksen. 

Treenejä on mahdollista muokata joko 3 tai 4 kertaa viikossa tehtäviksi.


Hinnasto

Pienryhmävalmennus

149€

Pienryhmävalmennus + salin käyttöoikeus

Pääset treenaamaan Paunalle omatoimisesti valmennuksen ajaksi

189€

Henkilökohtaiset PT-tunnit

Mahdollisuus hankkia myös henkilökohtaisia tunteja valmennuksen aikana

79€ / kpl


Kysyttävää pienryhmävalmennuksesta? Lähetä viestiä oheisen lomakkeen kautta tai instagramissa @valmennuskeskuspauna ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian.