PERUSJÄSENYYS

Pauna Perusjäsenyyden avulla saat kaiken tarvitsemasi omatoimiseen kehittävään harjoitteluun. Ei arvailua eikä pähkäilyä, vaan kaikki palvelut samalla kuukausimaksulla.

Paunalla myös treenaat aina avarassa tilassa ilman ylimääräistä ruuhkaa, sillä asiakaspaikkoja myydään rajoitetusti.


Mitä perusjäsenyyteen sisältyy? 

  • Kuntosalin käyttö 24/7
  • Paunan kuukausittain vaihtuva treeniohjelmointi, joka on tehty juuri Paunan asiakkaille ja Paunan välineistöä hyödyntäen. Voit myös valita treeniohjelmasi paunan meneillään olevista verkkovalmennuksista.
  • Jokaiselle uudelle asiakkaille yksi valmentajatapaaminen
  • Itsekoottava ruokavaliomalli, joka auttaa asettamaan henkilökohtaiset ravitsemustavoitteet
  • Ilmaisia luentoja joka kuukausi (workshopit)
  • Viikottaiset HIIT-tunnit
  • Valmentajien jatkuva tuki 
  • Treenisovellus, jonka avulla treenaaminen ja harjoittelun seuranta onnistuu vaivattomastiVaraa ilmainen tutustumistreeni Paunalle sivun alalaidan yhteydenottolomakkeella!24/7 kuntosalikortti

Paunan jäsenenä pääset treenaamaan uunituoreelle salille markkinoiden parhailla välineillä. 

Henkilökohtaisella kulkukoodilla pääset portista suljetulle alueelle vuorokauden jokaisena tuntina, ja jos liikut autolla on käytössäsi aina runsaasti maksutonta parkkitilaa.


Treeniohjelmointi

Paunan jäsenenä pääset treenaamaan Paunan omalla treeniohjelmoinnilla. Ohjelmointi on suunniteltu blokkiperiodisoinnin pohjalta, jonka ideana on vuorotellen painottaa lihasmassan lisäystä sekä maksimivoimaa. 

Jos taas olet aloittelevampi salitreenaaja saat veloituksetta käyttöösi 4 eri ohjelmakokonaisuutta sisältävän Kuntosaliharjoittelun Peruskurssi -treeniohjelman, joka opettaa selkeästi perusliikkeiden tekemistä ja ajaa luontevasti sisään vapailla painoilla treenaamista. 

Kuukausittain vaihtuva treeniohjelmointi on erinomainen tapa pitää harjoittelu mielekkäänä ja nousujohteisena kuukaudesta ja vuodesta toiseen. Lisäksi saat ohjelmat suoraan omaan treenisovellukseen, jossa jokainen liikevideo on Paunalla kuvattu ja suomeksi selvästi ohjeistettu. 


Henkilökohtainen ruokavaliomalli

Jokainen Paunan kuntosaliasiakas saa käyttöönsä itsekoottavan ruokavaliomallin. Tämä antaa selkeät ohjeet kuinka määrittää oman kehonkoostumuksesi ja aktiivisuutesi pohjalta itsellesi sopiva päivittäinen energiamäärä.

Tämän lisäksi ruokavaliopohja antaa annoskokovaihtoehtoja lukuisista eri proteiinin, rasvan, hiilihydraattien ja kuitujen lähteistä sekä ohjaa sinua jakamaan ne järkevästi useammalle aterialle päivän aikana. Ruokavaliomalli antaa myös selkeät ohjeet miten toimia kun haluat pudottaa tai kasvattaa kehonpainoa.


Yhteys valmentajiin

Paunan jäsenenä olet myös aina vähintään viestiyhteyden päässä Paunan valmentajista. Viestintään käytämme pääosin erillistä puhelinsovellusta (Discord), jossa yksittäisten kysymysten esittäminen ja esimerkiksi tekniikkavideoiden jakaminen on äärimmäisen yksinkertaista. 

Tämän lisäksi valmentajat ovat Paunalla paikan päällä aktiivisesti auttamassa ja neuvomassa. Paunalla sinun ei tarvitse miettiä pitäisikö maksaa ekstraa saadakseen apua ja vastauksia polttaviin kysymyksiin, riittää että huikkaat ja me autamme! 


Strongman HIIT -ryhmätunnit

Pauna tarjoaa jäsenilleen veloituksetta viikottaisia HIIT-ryhmätunteja. Ryhmätunnit ovat lähtökohtaisesti keskiviikkoisin ja niihin varataan oma paikka erillisen varauskalenterin kautta (varauskalenteri aukeaa syyskuun aikana). 

Tunteja pidetään aluksi 2-3 kappaletta perätysten klo 16-19 välillä, eli ei tarvitse kiirehtiä ehtiäkseen juuri yhdelle tietylle tunnille. Tunteja lisätään myös aamupäiville ja päivälle asiakasmäärien ja kysynnän kasvaessa. 

HIIT-tunnit toteutetaan kiertoharjoitteluna, jossa käytetään hyväksi toiminnallista harjoittelua sekä vahvamieslajeista tuttuja variaatioita kuten säkkien kantoa, farmarikävelyä ja kumisten kivien lastausta.  

HIIT-tunnit ovat erinomainen lisä esimerkiksi rasvanpolttoon tai oman kunnon kohottamiseen monipuolisella ja hauskalla tavalla.


Workshopit joka kuukausi

Paunalla järjestetään kuukausittain erilaisia workshoppeja tukemaan treenaajien omaa osaamista sekä lisäämään treenitietämystä. Workshopit ovat yhdistelmä teoriaa ja käytännön opetusta vaihtuviin aiheisiin. Workshopit ovat maksullisia ulkopuolisille, mutta Paunan jäsenille ilmaisia. 

Paunan jäsenenä pääset myös vaikuttamaan workshoppien sisältöön tulevaisuudessa ehdottamalla mielestäsi mielenkiintoisia aiheita. Alustava workshop-kalenteri julkaistaan Paunan sivuilla elokuun aikana. Uusille asiakkaille maksuton valmentajatapaaminen

Paunan välineistössä tulee olemaan paljon perinteisestä saliympäristöstä poikkeavaa ja ainutlaatuista treenivälineistöä, erikoistankoa ja voimamiesvälinettä. Tästä johtuen haluamme myös varmistaa, että jokainen Paunalle tuleva asiakas pääsee heti kiinni fiksuun treenaamiseen ja oikeaoppiseen välineiden käyttöön. 

Siksi tarjoammekin jokaiselle uudelle asiakkaalle valmentajan kanssa maksuttoman tapaamisen, jonka aikana käymme läpi salin välineistöä sekä ohjeistamme niiden käytössä. Tämän lisäksi tapaamisella autamme valitsemaan asiakkaalle sopivimman vaihtoehdon Paunan treeniohjelmoinneista.
VALITSE SINULLE SOPIVIN JÄSENYYS PAUNALLEVaraa veloitukseton tutustumistreeni Paunalle

Lähetä viesti alla olevalla lomakkeella ja sovitaan sinulle tutustumistreenit Paunalle.