KUNTOSALIPALVELUT

Pauna on ennen kaikkea valmennuskeskus. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikkiin jäsenyyksiin sisältyy valmennusta ja henkilökohtaista ohjausta. Meillä Paunalla valmentajat ovat joka päivä tavoitettavissa joko paikan päällä tai puhelinsovellusten välityksellä. Välineistö


Valmennuskeskusta rakennettaessa ja laitteistoa hankittaessa asioita tehdään hieman tavallisesta salista poiketen. Laitteisto hankitaan ensisijaisesti valmennuksellisia tarpeita huomioiden. Toisin sanoen mitään sellaista ei hankita mitä ei valmennuksissamme ole käytössä.

Valmennuskeskuksen tiloissa harjoittelu onnistuu vaativiinkin tarpeisiin. Olit sitten tavoitteellinen salitreenaaja, urheilija tekemässä fysiikkatreenejään tai kisalavoille nouseva fitness-urheilija harjoittelet Paunalla laadusta tinkimättä.

Valmennuskeskuksen välineistöä hallitsevat isot kokonaisuudet: kolme metriä leveä ja 30 metriä pitkä nurmirata seuranaan Torque-tankki, yoken, kumisia voimapalloja aina 100 kiloon asti sekä paljon muuta toiminnallisen harjoittelun välineistöä. Roguen jykevät voimaräkit, penkit, tangot sekä Eleikon käsipainosarja ovat hankittu useaa samanaikaista käyttäjää silmällä pitäen. Kokonaisuuden kruunaa Atlantiksen huippuluokkaa oleva 8-stack taljakombo, josta löytyy ristikkäistalja, kaksi erillistä säädettävää käsitaljaa sekä kaksin kappalein ylä- ja alataljoja. 


Klikkaa alla olevia kuvia isommiksi.