Kuntosaliharjoittelun peruskurssi

Kuntosaliharjoittelun peruskurssi on kirjaimellisesti peruskurssi kehittävään kuntosaliharjoitteluun. Tässä valmennuksessa etenet liikemallipohjaisesti helpoista harjoituksista kohti haastavampia kokonaisuuksia loogisella ja helposti lähestyttävällä tavalla. Tavoitteena on, että valmennuksen jälkeen hallitset levytangolla tehtävät perusliikkeet ja olet kehittynyt selkeästi itsevarmemmaksi ja vahvemmaksi treenaajaksi.

Valmennuksen kesto on 12 viikkoa. 

SEURAAVA PERUSKURSSIN STARTTI 24.05.2021!

Kuntosalitreenin peruskurssi -verkkovalmennuksen vastuuvalmentajana toimii Matias Nikula.


Mitä valmennus sisältää?

  • Kesto 12 viikkoa, neljä eri ohjelmaa kuntosalille

  • Treenien ohjelmointi (treenit video-ohjeistuksilla puhelinsovellukseen)
  • Treenipäiväkirja puhelinsovelluksessa
  • Valmentajan jatkuva tuki ja valmennettavien oma yhteisö (Discord-sovellus)
  • Monipuoliset treenit kuntosalilla 2-4x viikossa.

Kenelle valmennus sopii?

Valmennus sopii lähtökohtaisesti kaikille kuntosalitreenien aloituksesta kiinnostuneille. Valmennus  ei vaadi aikaisempaa harjoitustaustaa ja on nimenomaan tarkoitettu sellaisille henkilöille, joille kuntosali ei ole ennestään erityisen tuttu paikka.  

Valmennus ei vaadi jokapäiväistä treenaamista vaan alkuun pääsee vain kahdella viikoittaisella harjoituskerralla. Harjoitukset ovat helppoja ja yksinkertaisia, mutta riittävän haastavia kehittämään sekä voimaa että lihasmassaa. Valmennuksen prioriteetti on myös opettaa kuntosalitreenaamisen perusliikkeet loogisesti sekä järjestelmällisesti. Et joudu heti ensimmäisellä viikolla kyykkäämään tanko niskassa vaan levytankoliikkeisiin edetään aluksi helpompien variaatioiden kautta. 


Missä voit treenata?

Verkkovalmennus ei sido sinua mihinkään tiettyyn kuntosaliin. Treenit voit siis suorittaa omalla kotisalillasi kuten tähänkin asti. Harjoituspaikalle on kuitenkin tiettyjä vähimmäisvaatimuksia, jotta ohjelmien suorittaminen on mahdollista. Harjoituspaikastasi tulisi siis löytyä jonkinlainen voimaräkki tai teline levytangolle, levytanko, levypainoja, käsipainoja, ylätalja, alatalja sekä selkänojallinen säädettävä penkki.
Jos treenipuitteesi mietityttävät voit tiedustella asiaa suoraan valmentajalta tämän sivun alalaidan yhteydenottolomakkeen kautta. 


Millaisia treenejä pääset tekemään?

Ohjelmointi on suunniteltu siten, että viikossa salitreenejä kertyy mahdollisuuksien mukaan 2-4 kappaletta. Yksittäinen treeniohjelma kestää kolme viikkoa ja 12 viikon valmennuksen aikana käydään läpi yhteensä neljä erilaista treeniohjelmaa sekä voimaa että lihaskasvua painottaen. Ohjelman tavoitteena on nostaa voimatasoja ja kehittää tasaisesti koko kropan lihasmassaa. Treenit rakentuvat siten, että viikon aikana teet yksi tai kaksi yläkropan treeniä ja yksi tai kaksi alakropan treeniä. Jos pääset treenaamaan vain kahdesti viikossa, kysy valmentajalta miten treenit kannattaa järjestellä parhaimman mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. 

Harjoittelua helpottamaan kaikki valmennusasiakkaat saavat käyttöönsä mobiilisovelluksen, joka toimii samalla myös treenipäiväkirjana. Sovelluksen kautta kaikki treeniliikkeet sisältävät myös video-ohjeistukset ja tarkemmat tiedot esimerkiksi lepotauoista, temmosta ja muista tärkeistä muuttujista. Jos ohjelmassa on liikkeitä joita et voi suorittaa valmentaja antaa sinulle korvaavia liikkeitä.

Jos haluat lisäksi myös tehokasta treeniä edistämään rasvanpolttoa sekä kasvattamaan yleiskuntoa sopii tämän valmennuksen rinnalle tehtäväksi myös HIIT-verkkovalmennus.

Esimerkki sovellusnäkymästä (liikkeet ja ohjeistukset eivät liity tähän valmennukseen).


Ravintovalmennus

Ravintovalmennus on aina henkilökohtainen prosessi, johon liittyy vahvasti yksilön historian, mieltymysten, elämäntilanteen ja kokonaisuuden tunteminen. Tästä syystä verkkovalmennukset eivät sisällä valmiita ruokavaliopohjia tietyillä grammoilla tai kaloreilla. Ravitsemuksesta kuitenkin voi ja kannattaa kysyä valmentajalta valmennuksen aikana! Valmennusryhmän omat viikoittaiset Q&A (kysymyksiä ja vastauksia) -tuokiot ovat esimerkiksi erinomaisia paikkoja saada vastauksia polttaviin ravintoaiheisiin kysymyksiin.
Jos ravintovalmennus on asia johon haluat selkeästi panostaa, kannattaa kysyä mahdollisuudesta hankkia henkilökohtainen ravintovalmennus verkkovalmennuksen ajaksi. Verkkovalmennusasiakkaana saat ravintovalmennuksen -50% hinnalla normaalista hinnasta. Lisätietoja tästä saat lähettämällä viestiä suoraan valmentajalle tämän sivun alalaidan yhteydenottolomakkeella.


Valmennuksen hankkiminen

Verkkovalmennuksen voit hankkia suoraan verkkokaupasta. Ostotapahtuman jälkeen saat vahvistusviestin sähköpostitse. Tämän jälkeen saat vielä erillisen viestin jossa käydään läpi valmennuksen aloitukseen liittyviä käytännön asioita.

Verkkokaupan kautta ostettaessa voit maksaa ostoksesi kerralla turvatulla pankkisiirrolla, mobilepayllä, paypalilla tai joustavalla osamaksulla.


Kysymyksiä Kuntosaliharjoittelun peruskurssiin liittyen?

Lähetä viesti alla olevalla lomakkeella - Matias palaa asiaan mahdollisimman pian!