KUNTOSALI


TILAVA JA LAADUKAS KUNTOSALI

Valmennuskeskusta rakennettaessa ja laitteistoa hankittaessa asioita tehdään hieman tavallisesta salista poiketen. Laitteisto hankitaan ensisijaisesti valmennuksellisia tarpeita huomioiden. Toisin sanoen mitään sellaista ei hankita mitä ei valmennuksissamme ole käytössä.

Valmennuskeskuksen tiloissa harjoittelu onnistuu vaativiinkin tarpeisiin. Olit sitten tavoitteellinen salitreenaaja, urheilija tekemässä fysiikkatreenejään tai kisalavoille nouseva fitness-urheilija harjoittelet Paunalla laadusta tinkimättä.

Valmennuskeskuksen välineistöä hallitsevat isot kokonaisuudet: kolme metriä leveä ja 30 metriä pitkä nurmirata seuranaan Torque-tankki, yoken, kumisia voimapalloja aina 100 kiloon asti sekä paljon muuta toiminnallisen harjoittelun välineistöä. Roguen jykevät voimaräkit, penkit, tangot sekä Eleikon käsipainosarja ovat hankittu useaa samanaikaista käyttäjää silmällä pitäen. Kokonaisuuden kruunaa Atlantiksen huippuluokkaa oleva 8-stack taljakombo, josta löytyy ristikkäistalja, kaksi erillistä säädettävää käsitaljaa sekä kaksin kappalein ylä- ja alataljoja.


VIIHTYISÄ OLOHUONE

Paunan "olohuone" on luotu viihtyisiäksi ja sen tarkoituksena on mahdollistaa hetki rentoutumista ennen tai jälkeen kovan treenin. Olohuoneesta löytyy mikro, jääkaappi sekä kahvinkeitin tarpeineen. 

Erillisestä kylmäkaapista löytyy myös aina sokeroimatonta Be Sharp -energiajuomaa, joka on Paunan jäsenille täysin maksutonta. Nappaa siis kaapista aina raikkaan viileä juoma nautittavaksesi!


SIISTIT PUKUHUONEET JA PESEYTYMISTILAT

Paunalla on omat uudenkarheat pukuhuoneet miehille ja naisille. Kummastakin pukuhuoneesta löytyy siisti vessa ja suihkutila. Naisten pukuhuoneessa saatavilla on hiustenkuivaimen lisäksi vartalosaippuaa, shampoota sekä hoitoainetta ja miesten suihkussa taas shampoota sekä vartalosaippuaa.

KUVAGALLERIA

Saat kuvat suuremmiksi klikkaamalla.