Krista

"Olen lahtelainen koulutettu personal trainer. Erikoisalaani on erilaisten vatsaongelmien kanssa kamppailu sekä erityisesti naisten valmentaminen kohti suorituskykyisempää ja lihaksikkaampaa vartaloa."

Urheilu ja valmentaminen ovat intohimojani ja haluankin kehittää itseäni niissä aina entistä paremmaksi. Nuorempana harrastin yleisurheilua ja kilpailin päälajissani korkeushypyssä. Myöhemmin kuntosaliharjoittelu vei mennessään ja teinkin syksyllä 2020 kisadebyyttini bikini fitnessin SM-kilpailuissa. Nyttemmin oma kuntosaliharjoitteluni painottuu kilpailutavoitteiden sijasta pitkälti voiman ja suorituskyvyn parantamiseen sekä sitä kautta lihasmassan kasvattamiseen.

Omaan henkilökohtaista kokemusta niin lihaksenkasvatuksesta kuin rasvanpoltostakin. Tämän lisäksi olen myös kamppaillut pitkään stressivatsasta, ärtyvän suolen oireyhtymästä sekä antibioottien haitallisesta vaikutuksesta suoliston mikrobien toimintaan. Näiden omakohtaisten kokemusten pohjalta tarjoan ymmärrystä ja ammattitaitoani ravintovalmennuspuolella myös herkkävatsaisille sopivan ruokavalion löytämisessä.

Samana vuonna kun päätin lähteä kilpailemaan bikini fitnessin parissa lopetin myös päivittäisen vuosia kestäneen tupakoinnin motivoituneena ajatuksesta pystyä treenaamaan mahdollisimman tuloksekkaasti. Sen summan, jonka säästin tupakoinnin lopettamisella, laitoin sivuun kuukausittain tulevaa kilpailukauttani varten. Teen joka päivä valintoja ja paljon töitä oman terveyteni ja hyvinvointini eteen. Kilpaurheilijana siis tiedän mitä suuret tavoitteet vaativat niin fyysisellä kuin henkiselläkin tasolla.

Olen muuttanut omaa suhtautumistani syömistä kohtaan vapaampaan ja sallivampaan suuntaan ja todennut tämän kohdallani toimivaksi ratkaisuksi. Etenkin näin stressivatsasta kärsivänä rennompi ajatus ruokailusta istuu omaan arkeeni erinomaisesti. Kun uskalletaan luopua syömistä liikaa rajoittavista ajatuksista, näkyvät muutokset tällöin positiivisina sekä henkisessä että fyysisessä jaksamisessa. Valmentajana haluan ohjata myös valmennettavani suhtautumaan ruokaan järkevällä tavalla tulosta tuottavan treenin tukena.

Olen ihmisläheinen, herkkä ja eteenpäin pyrkivä tyyppi. Rakastan ideoida uutta ja innostun pienistäkin elämän tarjoamista asioista. Haluan välittää valmennettavilleni hyvää fiilistä ja olla osana matkalla kohti onnistumisia humoristisella ja elämänmyönteisellä asenteellani. Uskon, että jokainen tulee onnistumaan omissa tavoitteissaan pitämällä mielen avoimena ja etenemällä itselleen sopivalla tahdilla omaan arkeen istuvilla päivittäisillä valinnoilla.