VAHVA NAINEN
VERKKOVALMENUS

  • Kesto 12 viikkoa, sisältäen yhteensä neljä erilaista treeniohjelmaa kuntosalille
  • valittavanasi on kaksi erilaista treeniohjelmaa riippuen treenatko 3 vai 4 kertaa viikossa
  • Valmennus alkaa maanantina 3.10. Materiaalit sovelluksessa aukeavat 2.10
  • Valmennus sisältää ruokavaliot useilla eri kalorivaihtoehdoilla, sekä selkeät ohjeet silmämääräiseen mittaamiseen ja kevyempään lähestymiseen
  • Kaikki treenit sekä ruokavaliot kulkevat mukanasi Paunan omassa treenisovelluksessa


Vahva Nainen -treeniohjelmointi on suunniteltu naisille, jotka haluavat panostaa erityisesti reisien ja pakaroiden lihasmassaan. Jalkojen lihasmassaa priorisoidaan liikevalinnoilla ja yläkroppaan verrattuna selkeästi suuremmilla harjoitusmäärillä.


Treeniohjelmat ovat yläkroppa / alakroppa tai alakroppa / yläkroppa / alakropa -jaolla tehtäviä, riippuen treenipäivien määrästä viikossa. Joka toinen ohjelma painottaa enemmän pääliikkeiden osalta lihaskasvua 6-12 toiston alueella, ja joka toinen ojelma enemmän perusvoimaa 3-6 toiston alueella. Pienempien liikkeiden toistoalue on ohjelmasta riippuen 8-20 toistoa.


Vahva Nainen -ohjelmointi ei vaadi vuosien salikokemusta, mutta perinteisten levytankoliikkeiden (kyykky, penkkipunnerrus, pystypunnerrus, maastaveto jne.) tulisi olla jollain tasolla tuttuja.


Varmista paikkasi ryhmässä ja osta valmennus Paunan verkkokaupasta NYT!

Kenelle?

Voima pienryhmävalmennus on tarkoitettu tavoitteellisille treenaajille, sekä miehille että naisille, jotka haluavat kehitystä sekä voiman että lihasmassan suhteen. Penryhmävalmennus sopii erinomaisesti sellaisille henkilöille, jotka kokevat kehityksen salilla polkevan enemmän tai vähemmän paikallaan.

Pienryhmävalmennus ei vaadi vuosien treenikokemusta, mutta saliharjoittelun olisi hyvä olla perusliikkeiden osalta jollain tasolla tuttua.

Jos jokin asia ryhmän suhteen askarruttaa, lähetä meille viestiä.Yksilöllistä pienryhmävalmennusta

Vaikka kyseessä on pienryhmävalmennus, harjoittelua ohjataan siitä huolimatta yksilöiden tarpeet huomioiden. Harjoitusmäärät ohjataan osallistujien sekä harjoitushistorian että ajankäytön mukaan, minkä lisäksi liikevalikoimaa muutetaan tarvittaessa vastaamaan selkeästi henkilökohtaisia tarpeita. 

Myös ravinnon suhteen valmennus etenee täysin yksilöllisesti. Henkilökohtaisen alkukartoituksen jälkeen määritetyt askelmerkit asettavat suunnan ravitsemuksen suhteen ja tekevät valmennuksesta jokaisen kohdalla erilaisen kokonaisuuden.


Kannustava ja motivoiva ilmapiiri

Paunan valmennuksessa on hyvä fiilis. Miellyttävä ja motivoiva ilmapiiri mahdollistaa treenatessa itsensä voittamisen viikosta toiseen. 

Paunalla valmentaja varmistaa aina oikeat suoritustekniikat sekä rohkaisee ryhmäläisiä tekemään parhaan suorituksensa kerta toisensa jälkeen.

Kun ympäristö ja ilmapiiri ovat motivoivia, tekee se treenaamisesta hauskaa ja mielekästä mikä näkyy myös saavutetuissa tuloksissa.


Ohjelmat suoraan sovellukseen

Valmennukseen osallistuvat saavat käyttöönsä Paunan oman treenisovelluksen, jonne treenit ilmestyvät asianmukaisilla omilla ohjevideoilla. Treenit vaihtuvat säännöllisesti luoden nousujohteisen kokonaisuuden koko 12 viikon jaksolle. 

Ohjelmat painottavat sekä voimaa että toiminnallisen lihasmassan kehitystä. Tämä tarkoittaa sitä, että opit treenaamaan kovaa sekä uskallat käyttää sellaisia painoja, jotka mahdollistavat optimaalisen kehityksen. 

Treenejä on mahdollista muokata joko 3 tai 4 kertaa viikossa tehtäviksi.


Hinnasto

Pienryhmävalmennus

149€

Pienryhmävalmennus + salin käyttöoikeus

Pääset treenaamaan Paunalle omatoimisesti valmennuksen ajaksi

189€

Henkilökohtaiset PT-tunnit

Mahdollisuus hankkia myös henkilökohtaisia tunteja valmennuksen aikana

79€ / kpl


Kysyttävää Paunan pienryhmävalmennuksista? Lähetä viestiä oheisen lomakkeen kautta tai instagramissa @valmennuskeskuspauna ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian.