PAUNAN PERUSKURSSIT


 • Paunan peruskursseilla pääset sisälle Paunan treeni-ideologiaan
 • Peruskurssit ovat 4-8 hengen pienryhmiä, joissa jokainen osallistuja saa runsaasti henkilökohtaista ohjausta
 • Peruskursseilla opit käytännönläheisesti tärkeimmät asiat kehittävässä harjoittelussa  
 • Mahdollisuus hankkia salikortti Paunalle omatoimiseen treenaamiseen peruskurssin ajaksi, hinta 20 €
 • Oma yhteydenpitofoorumi valmentajan ja ryhmäläisten kesken
 • Peruskursseille jokainen on tervetullut - kursseille osallistuminen ei edellytä aiempaa treenitaustaa


ALKAVAT PERUSKURSSIT


VAPAAPAINOHARJOITTELUN PERUSKURSSI
sunnuntaisin klo 14:00-15:30

Kurssiaika 6.3.-27.3.2022


VAHVINLAJIT PERUSKURSSI
keskiviikkoisin klo 17:00-18:30

Kurssiaika 9.3.-30.3.2022Paunan peruskurssit opettavat järkevän ja nousujohteisen harjoittelun perusteet liiketekniikoiden ja treenitapojen osalta. Peruskurssien jälkeen on mahdollisuus jatkaa ryhmätreenaamista Paunan pienryhmävalmennuksessa tai henkilökohtaisessa valmennuksessa hankkimalla Paunan jäsenyyden.

VAPAAPAINOHARJOITTELUN PERUSKURSSI

 • Vapaapainoharjoittelun peruskurssilla opit treenaamaan turvallisesti vapailla painoilla tehtäviä perusliikkeitä, kuten maastaveto, kyykky, kulmasoutu, pystypunnerrus, penkkipunnerrus jne.
 • Peruskurssi sisältää neljä (4) yhteistreeniä, kestoltaan 1,5 tuntia per kerta - yhtensä siis 6h ohjattua treeniä
 • Mahdollisuus hankkia kurssin ajaksi salikortti Paunalle 20 euron lisähintaan omatoimisten treenien tekemiseen
 • TREENITAPAAMISET sunnuntaisin 6.3.-27.3.2022 klo 14-15:30
 • HINTA 129 €

Vapaapainoharjoittelun peruskurssi on suunniteltu opettamaan vapailla painoilla harjoittelun perustekniikat ja periaatteet. Kurssilla opit perusliikkeiden turvalliset suoritustekniikat levytangolla sekä käsipainoilla. Kurssilla opit myös omalla kehonpainolla tehtävät perusliikkeet ja liikevariaatiot. Peruskurssi on samalla myös opastus Paunan treeni-ideologiaan ja paunalaiseen tapaan tehdä asioita järkevästi ja nousujohteisesti.


Peruskurssi toimii itsenäisenä kokonaisuutena, jonne voit tulla  tavoitteenasi oppia treenaamaan vapailla painoilla. Kurssille osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta kuntosaliharjoittelusta. Kokeneemmille treenaajille peruskurssi toimii tekniikoiden varmistukseen sekä jo olemassaolevan taidon hiomiseen huippuunsa. 


Kurssin aikana saat valmentajalta myös ohjeita omatoimiseen treenaamiseen tapaamisten välille. Kurssin jälkeen on mahdollista jatkaa ryhmätreenaamista Paunan pienryhmävalmennuksessa tai hankkimalla Paunan jäsenyyden.


Peruskurssin vastuuvalmentaja: Matias Nikula

VAHVINLAJIT PERUSKURSSI

 • Vahvinlajit peruskurssi pohjautuu vahvamies- ja vahvanainen-kilpailuissa käytyihin lajisuorituksiin ja liiketekniikoihin
 • Peruskurssilla opit soveltamaan vahvinlajeja myös perinteiseen voimaharjoitteluun
 • Peruskurssi sisältää neljä (4) yhteistreeniä, kestoltaan 1,5 tuntia per kerta - yhteensä siis 6h ohjattua treeniä
 • TREENITAPAAMISET keskiviikkoisin 9.3.-30.3.2022 klo 17:00-18:30
 • HINTA 129 €

Vahvinlajit peruskurssi on suunniteltu vahvamies- ja vahvanainen-lajeja silmällä pitäen. Peruskurssilla opitaan oikeat suoritustekniikat ja treenitavat perinteisiin vahvamieslajeihin kuten tukkipunnerrukseen, kivien nostoon sekä farmarikävelyyn. Kurssille osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta lajista tai kuntosaliharjoittelusta.


Paunalla tapahtuvat valmennustapaamiset painottuvat lajinomaiseen harjoitteluun vahvinlajien parissa. Samalla saat arvokasta oppia siitä, miten vahvinlajien harjoittelussa hyödynnetään myös perinteistä voimaharjoittelua ja miten sitä voi soveltaa omaan treeniviikkoonsa mahdollisimman tuloksekkaasti. Peruskurssilla saat lisätietoa ja apua, mikäli kiinnostuksena on myös kilpailla vahvinlajeissa.


Kurssin jälkeen ryhmätreenaamista on mahdollista jatkaa Paunan pienryhmävalmennuksessa tai hankkimalla Paunan jäsenyyden.


Peruskurssin vastuuvalmentaja: Jesse Pynnönen

Kokoelmat


Kysyttävää Paunan pienryhmävalmennuksista? Lähetä viestiä oheisen lomakkeen kautta tai instagramissa @valmennuskeskuspauna ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian.