PAUNAN JÄSENYYS

Paunan jäsenenä saat parhaan mahdollisen avun henkilökohtaisen valmennuksen muodossa. Ei arvailua eikä pähkäilyä, vaan kaikki palvelut samalla kuukausimaksulla. 

Paunalla myös treenaat aina avarassa tilassa ilman ylimääräistä ruuhkaa, sillä asiakaspaikkoja myydään rajoitetusti.

Mitä jäsenyyteen sisältyy? 


  • Kuntosalin käyttö 24/7
  • Henkilökohtaisesti laadittu, kuukausittain päivitettävä treeniohjelma
  • Yksi henkilökohtainen Pt-tunti kuukaudessa (lisätunnit 79 €/kpl)
  • Henkilökohtainen ravintovalmennus
  • Valmentajan jatkuva seuranta
  • Ilmaisia luentoja joka kuukausi (workshopit)
  • Viikottaiset HIIT-tunnit
  • Treenisovellus, jonka avulla treenaaminen ja harjoittelun seuranta onnistuu vaivattomasti


Varaa ilmainen tutustumistreeni Paunalle sivun alalaidan yhteydenottolomakkeella!24/7 kuntosalikortti

Paunan jäsenenä pääset treenaamaan uunituoreelle salille markkinoiden parhailla välineillä. 

Henkilökohtaisella kulkukoodilla pääset portista suljetulle alueelle vuorokauden jokaisena tuntina ja jos liikut autolla on käytössäsi aina maksutonta parkkitilaa.


Henkilökohtainen valmennus

Paunan jäsenenä asiakkuuteesi kuuluu automaattisesti henkilökohtainen valmennus. 

Tämä tarkoittaa sitä, että harjoittelusi suunnitellaan täysin henkilökohtaiset tarpeesi huomioiden. Saat käyttöösi oman treenisovelluksen, johon valmentaja päivittää ohjelmasti kuukausittain. 

Tämän lisäksi Paunan Premium-jäsenenä saat yhden PT-tunnin valmentajan kanssa joka kuukausi. Tämän tunnin voi käyttää esimerkiksi uuden ohjelman läpikäymiseen, tekniikoiden hiomiseen tai yksinkertaisesti ohjattuun treenaamiseen. Premium-asiakkaana voit myös hankkia lisätunteja valmentajan kanssa 79€ kappalehintaan.

Paunan jäsenenä olet myös oikeutettu henkilökohtaiseen ravintovalmennukseen. Tämä tarkoittaa sitä, että valmentaja arvioi mahdollisimman hyvin ensin nykytilanteesi sekä tavoitteesi ravitsemuksen saralla ja laatii tämän jälkeen suunnitelman tavoitteeseen pääsemiseksi. Ravintovalmennuksen sisältö on siis hyvin henkilökohtainen prosessi ja sisältö määrittyy lopulta aina yksilön tarpeet ja nykytila huomioiden. 


Strongman HIIT -ryhmätunnit

Pauna tarjoaa jäsenilleen veloituksetta viikottaisia HIIT-ryhmätunteja. Ryhmätunnit ovat lähtökohtaisesti keskiviikkoisin ja niihin varataan oma paikka erillisen varauskalenterin kautta (varauskalenteri aukeaa syyskuun aikana). Tunteja pidetään aluksi 2-3 kappaletta perätysten klo 16-19 välillä, eli ei tarvitse kiirehtiä ehtiäkseen juuri yhdelle tietylle tunnille. Tunteja lisätään myös aamupäiville ja päivälle asiakasmäärien ja kysynnän kasvaessa.

HIIT-tunnit toteutetaan kiertoharjoitteluna, jossa käytetään hyväksi toiminnallista harjoittelua sekä vahvamieslajeista tuttuja variaatioita kuten säkkien kantoa, farmarikävelyä ja kumisten kivien lastausta.
HIIT-tunnit ovat erinomainen lisä esimerkiksi rasvanpolttoon tai oman kunnon kohottamiseen monipuolisella ja hauskalla tavalla.
VALITSE SINULLE SOPIVIN JÄSENYYS PAUNALLE 


Varaa veloitukseton tutustumistreeni Paunalle

Lähetä viesti alla olevalla lomakkeella ja sovitaan sulle tutustumistreenit Paunalle.