HIIT

HIIT tulee sanoista High Intensity Interval Training, eli korkean intensiteetin intervalliharjoittelu. Tämäntyylinen harjoittelu on sekä ajankäytöllisesti tehokasta että monipuolista. Paunan HIIT-valmennus on eritoten keskittynyt koko vartaloa haastavaan kiertoharjoitteluun monipuolisilla välineillä. Valmennuksen tavoitteena on parantunut kestävyys, yleiskunto sekä tehostunut rasvanpoltto. 

Valmennuksen kesto on 12 viikkoa. 

SEURAAVA HIIT STARTTI 24.05.2021!

HIIT-verkkovalmennuksen vastuuvalmentajana toimii Matias Nikula.


Mitä valmennus sisältää?

  • Kesto 12 viikkoa, neljä eri harjoitusohjelmaa

  • Treenien ohjelmointi (treenit video-ohjeistuksilla puhelinsovellukseen)
  • Treenipäiväkirja puhelinsovelluksessa
  • Valmentajan jatkuva tuki ja valmennettavien oma yhteisö (Discord-sovellus)
  • Monipuoliset treenit kuntosalilla tai ulkona 1-2x viikossa.

Kenelle valmennus sopii?

Valmennus sopii erityisesti lihaskestävyyden ja aerobisen sekä anaerobisen kunnon kehittämiseen. Valmennus on tarkoitettu tukemaan saliharjoittelua rasvanpolton ja kestävyysominaisuuksien puolelta.


Missä voit treenata?

Valmennus ei sido sinua mihinkään tiettyyn kuntosaliin. HIIT ohjelmoinnin treenit suoritetaan monipuolisella välineistöllä, mutta korvaavien liikkeiden listalta voit valita itsellesi varmasti toimivat kehonpainovariaatiot vaikkapa kotona tehtäväksi. Kaikki HIIT-treenit voit myös suorittaa esimerkiksi juoksemalla, pyöräilemällä tai jollain muulla vastaavalla yhden liikkeen suoritteella.
Jos treenipuitteesi mietityttävät, voit tiedustella asiaa suoraan valmentajalta tämän sivun alalaidan yhteydenottolomakkeen kautta. 


Millaisia treenejä pääset tekemään?

Ohjelmointi on suunniteltu siten, että viikossa HIIT treenejä kertyy mahdollisuuksien mukaan 1-2 kappaletta. Jos priorisoit nämä treenit korkeammalle omassa arjessasi, on HIIT harjoituksia mahdollista soveltaa myös 3-4x viikossa tehtäväksi (tässä tilanteessa konsultoi ensin valmentajaa). Yksittäinen treeniohjelma kestää kolme viikkoa ja 12 viikon valmennuksen aikana käydään läpi yhteensä neljä erilaista treeniohjelmaa eri energiantuottomekanismeja läpikäyden. 

Harjoittelua helpottamaan kaikki valmennusasiakkaat saavat käyttöönsä mobiilisovelluksen, joka toimii samalla myös treenipäiväkirjana. Sovelluksen kautta kaikki treeniliikkeet sisältävät myös video-ohjeistukset ja tarkemmat tiedot esimerkiksi lepotauoista, temmosta ja muista tärkeistä muuttujista.

Esimerkki sovellusnäkymästä (liikkeet ja ohjeistukset eivät liity tähän valmennukseen).


Valmennuksen hankkiminen

Verkkovalmennuksen voit hankkia suoraan verkkokaupasta. Ostotapahtuman jälkeen saat vahvistusviestin sähköpostitse. Tämän jälkeen saat vielä erillisen viestin jossa käydään läpi valmennuksen aloitukseen liittyviä käytännön asioita.

Verkkokaupan kautta ostettaessa voit maksaa ostoksesi kerralla turvatulla pankkisiirrolla, mobilepayllä, paypalilla tai joustavalla osamaksulla.


Kysymyksiä HIIT-valmennukseen liittyen?

Lähetä viesti alla olevalla lomakkeella - Matias palaa asiaan mahdollisimman pian!