HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS

Henkilökohtaisen valmennuksen päätavoite on tehdä sinusta vahvempi sekä fyysisesti että henkisesti. Valmennuksessa opit kuuntelemaan kehoasi, haastamaan itseäsi kun on sen aika ja lepäämään kun tarve vaatii. Henkilökohtainen valmennus on sataprosenttisen asiakaslähtöistä valmennusta. 

Valmennuksessa kaikki työ tehdään pitkäjänteisesti, kestävästi ja tuloksekkaasti. Henkilökohtainen valmennus on aina yhdistelmä tutkittua faktatietoa sekä kokemukseen perustuvaa käytäntöä asiakkaan mieltymykset ja tottumukset huomioiden. 


Mitä valmennus sisältää?

  • Henkilökohtainen valmentaja Paunan valmentajista: Matias tai Krista
  • Käytössäsi tarvittaessa koko Paunan tiimin apu
  • Treenien ohjelmointi (treenit video-ohjeistuksilla puhelinsovellukseen)
  • Treenipäiväkirja puhelinsovelluksessa
  • Valmentajan jatkuva tuki sähköpostin välityksellä
  • Henkilökohtainen ravintovalmennus
  • Haluamasi määrä valmentajatapaamisia (ei valmentajatapaamisia = etävalmennus)

Kenelle valmennus sopii?

Henkilökohtainen valmennus on sinulle, joka haluat tuloksia ja olet valmis tekemään töitä sen eteen. Henkilökohtainen valmennus on itseensä panostamista sanan todellisessa merkityksessä.

Henkilökohtainen valmennus ei ole oikotie onneen. Valmennuksessa asiat eivät tapahdu sormia napsauttamalla, jolloin vaaditaan pitkäjänteisyyttä ja kärsivällisyyttä. Henkilökohtaisen valmennuksen hankkiminen on kuin hankkisit opiskeluusi tutorin. Valmentaja auttaa, opastaa ja neuvoo sinua toteuttamaan asiat itse, mutta ei tee asioita puolestasi. 


Mitä hyötyä valmennuksesta on?

Henkilökohtaisessa valmennuksessa opit treenaamaan oikein ja tuloksekkaasti. Valmennuksessa opit myös varmasti oikeat ja turvalliset suoritustekniikat. Vahvempi ja suorituskykeisempi vartalo auttaa kompensoimaan yksitoikkoisista työasennoista johtuvia kiputiloja sekä toispuoleista lihasvoimaa. Valmennuksessa saat varmasti uusia näkökulmia treenaamiseen ja opit erottamaan tärkeät ja turhat asiat toisistaan.

Syömällä järkevästi voit myös laittaa stopin jatkuvalle diettaamiselle ja painon jojoilulle. Oppimalla perusasiat olet kykenevä ylläpitämään terveen painosi ja lisäämään energiaa päivääsi. Opit syömään tavalla joka joustaa arkesi mukaan, tavalla joka vapauttaa aikaa ja purkaa stressiä. Huomaat, ettei ole yhtä tapaa syödä oikein, vaan on useita tapoja sisällyttää joustava ateriarytmi omaan arkeesi. Opit myös ettei painonpudotus tai lihasmassan kasvatus ole oikeasti mitään rakettitiedettä ja koet hallitsevasi itse tämän muutoksen. 
 


Miten lähteä liikkeelle? 

Jos henkilökohtainen valmennus kiinnostaa, voit ottaa yhteyttä suoraan tämän sivun alalaidan lomakkeella tai vaihtoehtoisesti siirtyä suoraan täyttämään Paunan taustatietolomaketta. Lomakkeen täyttämisen jälkeen Paunan valmentaja on suoraan yhteydessä sinuun.

Lomakkeen täyttäminen ei vielä velvoita valmennussuhteeseen. 


Hinnasto

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %)


Henkilökohtainen valmennus

Henkilökohtainen valmennus sisältää harjoittelun ohjelmoinnin, treenisovelluksen käytön, kehityksen seurannan sekä ravintovalmennuksen.

Määräaikaiset sopimukset: 6 kk valmennukseen 5% alennus ja 12 kk valmennukseen 10% alennus kuukausihinnasta

99 €/kk


Valmentajatapaaminen 60 min

Valmentajatapaaminen on kestoltaan 60 minuuttia. Tässä ajassa ehtii hyvin paneutua isoihin kokonaisuuksiin kuten ohjattuun treeniin tai ravitsemuksellisten asioiden läpikäyntiin.

Viiden kerran tapaamispaketit tulee käyttää kuuden (6) kuukauden sisällä ostosta.
Valmentajatapaamiset ovat edullisempia henkilökohtaisessa valmennuksessa oleville.

79 €/kpl (1 x 60 min) (henkilökohtaisessa valmennuksessa oleville)

99€/kpl (1 x 60 min) ilman henkilökohtaista valmennusta

430 €/5kpl (5 x 60 min) ilman henkilökohtaista valmennusta


Valmentajatapaaminen 30 min

Valmentajatapaaminen on kestoltaan 30 minuuttia. Tässä ajassa ehtii hyvin paneutua pienenempiin kokonaisuuksiin kuten yksittäisen liikkeen tekniikkaan tai ruokapäiväkirjan analysointiin.

Viiden kerran tapaamispaketit tulee käyttää kuuden (6) kuukauden sisällä ostosta.

49 €/kpl (1 x 30 min)

219 €/5 kpl (5 x 30 min)Valmentajat


Kysy henkilökohtaisesta valmennuksesta!

Lähetä kysymyksesi alla olevalla lomakkeella niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Voit tätä kautta myös varata ajan veloituksettomaan alkukartoitukseen.

Voit myös siirtyä suoraan täyttämään valmennuspalveluiden esitietolomaketta. Lomakkeen täyttö ei vielä sido sinua valmennukseen, mutta tarjoaa lisätietoja esimerkiksi alkukartoitusta varten.